Wil jij in 2021 een frisse start maken en je weerstand tegen virussen en andere belagers optimaliseren?  In je eigen tempo onder individuele professionele begeleiding? Boek dan nu met korting een complete natuurgeneeskundige gezondheidsscan en start je Total Health Makeover*. Binnen enkele maanden weer een optimale weerstand, vol nieuwe energie en lekker in je vel!

Je staat er niet zo bij stil, maar je lichaam moet elke dag heel veel werk verrichten om je gezond te houden.  Niet alleen om belangrijke voeding- en bouwstoffen op te nemen. Maar ook om schadelijke stoffen van buitenaf en afvalstoffen van het lichaam zelf weer uit te scheiden. Elke dag zijn je longen, lever, darmen, nieren, huid en slijmvliezen bezig om ongewenste stoffen af te voeren. Wanneer een van deze orgaansystemen niet goed zijn werk kan doen, dan loopt de perfect op elkaar afgestemde machinerie van je lichaam vast. En dan loop je grote kans ziek te worden. Acuut, zoals wanneer je weerstand niet voldoende is om een virusinfectie af te weren. Maar vaak ook heel sluipend en slopend in de vorm van chronische aandoeningen.

Van de buitenkant is meestal niet te zien wanneer je nieren, lever of andere organen hulp nodig hebben. Met een natuurgeneeskundige gezondheidsscan kan ik in kaart brengen op welke punten jouw lichaam wel wat ondersteuning kan gebruiken. Met een duidelijk, goed uitvoerbaar stappenplan  zetten we het zelfgenezend vermogen van je lichaam aan het werk en ben je in korte tijd weer beter in balans….uitsluitend met natuurlijke middelen.

Wil jij weten of jouw lichaam wat hulp kan gebruiken? Wil je in 2021 een frisse, gezonde start maken? Maak dan nu een afspraak voor een gezondheidsscan.

LET OP:

Als je voor 31 maart 2021 een consult boekt (het consult zelf mag  in het hele eerste halfjaar van 2021 plaatsvinden), dan krijg jij de gezondheidsscan met een aanzienlijke korting:  normaal 80 euro, boek voor 31 maart 2021, dan kost het consult slechts 65 euro!

  • Bel of mail voor meer informatie en boek een afspraak: 0639227979  info@natuurlijkgezond.amsterdam

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *