Datum & Tijd
Date(s) - maandag 03 juni 2019
10:00 am - 6:00 pm
Categorieën

Weet jij al wat GEZOND ETEN voor jouw lijf is?

Wist je dat niet alles wat gezond is, gezond hoeft te zijn voor jou?

Wist je dat de juiste voeding en lifestyle kunnen voorkomen dat je klachten of ziektes krijgt of ze wellicht kunnen verhelpen.

 

Ayurveda betekent kennis van het leven. De Wereldgezondheid Organisatie (WHO) erkent ayurveda als ’s werelds oudste (meer dan 5.000 jaar), traditionele, wetenschappelijk en holistische geneeskunde, met als doel gezondheid te behouden en de oorzaak van de ziekte aan te pakken.

Ieder mens wordt geboren met een eigen unieke combinatie van de 5 elementen (ether, lucht, vuur, water en aarde). Deze unieke combinatie bepaalt welke geboorteconstitutie je hebt en verandert nooit. Wanneer deze combinatie door onze manier van leven wordt verstoord, raken wij uit balans. Ayurveda is er op gericht om de balans te herstellen met als ziekten en kwalen te voorkomen of de oorzaak ervan te elimineren door gericht te werken met o.a. lifestyle, voeding en kruiden.

 

Kiran Sree Valsan was vijf jaar lang hoofd van het Sri Sri Ayurveda centrum in Kerala, waar hij met soms 60 patiënten per dag een veelgevraagd specialist was. Op verzoek van Sri Sri Ayurveda Nederland is hij naar Europa gekomen waar hij al weer enkele jaren consulten geeft in Nederland en Europa. Daarnaast geeft hij regelmatig lezingen waarin hij helder en toegankelijk de basisprincipes van Ayurveda uiteenzet.

Hij behaalde zijn Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (B.A.M.S.) met als specialisatie polsdiagnose aan het Sri Sri College of Ayurvedic Science in Bangalore.

 

AYURVEDISCH CONSULT of gewoon een GEZONDHEIDSCHECK

Nadi Pariksha – de polsdiagnose – is een eeuwenoude ayurvedische techniek, waarbij ik door een aantal vingers op de pols te leggen, een accuraat en uitgebreid beeld krijg van je fysieke en mentale gezondheidssituatie.

Niet alleen inzicht in je huidige gezondheid maar ook inzicht in de mogelijke gezondheidsrisico’s.

Ik bepaal je constitutie – je natuur – en de onderliggende oorzaak van mogelijke disbalansen, waardoor ik de oorzaak en niet de symptomen aanpak.

We bespreken samen hoe je weer in balans kan komen middels een voedings- en lifestyle advies al dan niet ondersteund door ayurvedische voedingssupplementen op kruidenbasis, vitamines en massages.
Het advies is geheel persoonlijk, wat jouw lichaam nodig heeft om zo optimaal en gezond mogelijk te functioneren en fit en vitaal door het leven te gaan.
Ayurveda zegt dat als je in balans bent je veel kwalen en ziektes kunt voorkomen.

 

ONLINE CONSULT BOEKEN: https://www.srisriayurveda.nl/agenda_consult_boeken

Kosten ayurvedisch consult: €58,- (3 t/m 12 jaar €33,-) duur 25 minuten.

Vergoeding is doorgaans grotendeels mogelijk vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Kiran Sree Valsan is aangesloten bij de ANVAG en RBCZ/TCZ

Kiran Sree Valsan: AGB-code 90-100093; ANVAG A14.003; RBCZ/TCZ Reg nr. 302083R — Shankara Europe BV: AGB-code 90-53667; Adres: Verlengde Zuiderloswal 5-1e verd.,1216 BW Hilversum.

 

Contact: www.srisriayurveda.nl; 06 – 11 397 334 / 070 – 262 98 84 / info@srisriayurveda.nl

Facebook @srisriayurvedanederland

Nieuwsbrief ontvangen? https://www.srisriayurveda.nl/nieuwsbrief/

 

Sri Sri Ayurveda, in 1981 in India opgericht door Sri Sri Ravi Shankar (grondlegger Art of Living Foundation), beoefent ayurveda in 35 landen volgens de meest authentieke principes. Onze medewerkers zijn gelieerd aan Art of Living en waarborgen de authentieke en traditionele eisen van ayurveda. Zij zijn strikt vegetarisch en mediteren dagelijks.

Sri Sri Ayurveda is onderdeel van Shankara Europe BV