Datum & Tijd
Date(s) - dinsdag 19 maart 2019 - dinsdag 26 maart 2019
10:00 am - 11:15 am

Ervaar je te vaak stress dan wordt de spanning niet goed meer afgevoerd en slaat het zich op in je lichaam.
Stress is de primaire oorzaak van de geleidelijke toename van spanning.

Critical Alignment Yoga lessen: (CAY) is een bijzondere yogavorm. Het combineert medisch-wetenschappelijk denken, meditatie, filosofie, psychologie en yogahoudingen (asana’s). Door deze stromingen te verenigen is Critical Alignment een nieuw concept in de hedendaagse yogabeoefening. CAY focust op de mobiliteit van de wervelkolom, omdat zich hier de voornaamste structuren en weefsels voor beweging bevinden. Andere belangrijke aspecten van deze yogavorm zijn de diepe ontspanning van de bewegingspspieren, de krachtopbouw in de core en in de houdingspieren.

Goede alignment (uitlijning) wil zeggen dat het lichaam zonder spanning vrij kan bewegen. Bij Critical Alignment Yoga staat de wervelkolom centraal, door hulpmiddelen te gebruiken om de vastzittende spanning te isoleren en langzaam ze laten oplossen in energie. De ademhaling en de zwaartekracht spelen hier een belangerijke rol waardoor ruimte en lichtheid ervaar kunnen worden in het lichaam en de wervelkolom zijn beweeglijkheid weer terug
krijgt. De lessen beginnen met een ontspanning-bewustwoording oefeningen liggende op bijvoorbeeld een rubberen stripje, op een rolletje.
Ook bereiden ze je lichaam voor op de asana’s (yogahoudingen) die na volgen. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden, ook als je nog nooit eerder yoga hebt beoefend. Ben je 50+?, dan ben je ook welkom!

Lessen Maart:
Elke Dinsdag 08:30-09:45
De les begint op tijd dus, wees op tijd als je je nog moet omkleden.
Je bent vanaf 08:15 welkom. Maximaal 10 personen per les.
Reserveer je plek op tijd!!

Aanmelden:
Je kunt je van te voren aanmelden door mij een e-mail te sturen, geef aan welke dag je graag meedoet en welke strippenkaart je wilt. Je ontvangt je strippenkaart thuis of in de studio als je voor het eerst komt. Ook ontvangt je een bevestigen per mail van je gekboekte lessen.

Afmeldingen:
Ik zou het zeer op prijs stellen als je je 24 uur van tevoren afmeld in verband met een wachtlijst door mij een email te sturen. 

Rittenkaart:
10x lessen | 3x maanden | € 100,-
5x lessen | 6x weken | € 55,-

Losseles | € 12,-
Proefles € 8,-

Betalen:
Na je aanmelding krijg je een link met een betaalverzoek.
Betaal je lieverd contant na de les? Dan wil ik je vragen om gepast te betalen.

Kleding en Hulpmiddelen:
Hulpmiddelen zijn aanwezig incl. yoga maten, eigen yoga mat meenemen mag. Yoga of trainings kleding waar je je makkelijk kan bewegen.

English?
Sign in!
You are welcome to join the class. The class will be in this case bilingual.