kundalini

Datum & Tijd
Date(s) - donderdag 15 augustus 2019
9:30 am - 11:00 am

Wat is Kundalini Yoga (KY)

Een krachtige en effectieve Yoga, om je bewustzijn te vergroten en je tegelijkertijd te helpen omgaan met de wereld zoals die is. In de jaren zeventig heeft Yogi Bhajan, Ph.D. Master of Kundalini Yoga,deze helende yogavorm naar het Westen gebracht. Het is een prachtige en snelle methode om je lichaam gezond en stralend te maken en je geest helder en sterk te maken.
Kundalini Yoga is een systeem met fysieke beweging, meditatie, mantra en ademhalingsoefeningen.
Vanaf de eerste les heeft het mijn hart geopend.

Wat doet KY voor je?

De kriya’s (yoga-set) stimuleren je zenuwstelsel en je immuunsysteem, en ondertussen vergroot je je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat je je brein focust en je geest opent. Je kalmeert je vlucht/vecht systeem. Deze staat bij de meeste mensen te sterk afgesteld (= stress). Elke les bevat ademhalingsoefeningen, meditatie, mudra’s en mantra’s en diepe ontspanning. Het is een totale technologie voor lichaam en geest.

Elke les is anders en werkt op een bepaald aspect van het mens zijn.
Vanaf de eerste les, zal je het verschil merken. Naast het verminderen en oplossen van fysieke klachten, ontspant het bij stress, helpt bij verslaving, depressie, slapeloosheid en gewichtsproblemen.

Teacher

Mathilde Bosker is level 1 teacher, EFT coach, begeleid familie- en organisatieopstellingen en is pranic healer. Ze geeft les in samenwerking met Kundalini Yoga Amsterdam. www.kundaliniyogaamsterdam.com
Haar website: www. connectinside.nl