Yin yoga met Jasmijn

Ontspannende Yin Yoga

Geplaatst op Categorieën Lessenreeks, volwassenen, Yoga

Yin Yoga met Jasmijn voornamelijk gericht op ontspanning. Iedere woensdag 17:00-18:15 uur je kunt meedoen door een whatsapp naar 06-18863506 te sturen en aangeven welke datum je mee wil doen. Voor nieuwe leerlingen 3 lessen voor 25,-. Losse les is 14,-

Tot in de les!
www.arto-esti.nl/yin-yoga


Datum & Tijd
Date(s) - woensdag 12 november 2025
5:00 pm - 6:15 pm

Yin yoga is een zachte vorm van yoga, gericht op ontspanning en herstel van energie. 

Ideaal dus om je op te laden en te ont-stressen.Tijdens Yin Yoga doe je vooral oefeningen op de grond, in zittende of liggende houdingen. We houden houdingen 2 tot 5 minuten vast. Ondersteund door kussens, dekens en blokken om dieper te kunnen ontspannen. Hierdoor heb je invloed op de diepere lagen van het fysieke en energetische lichaam. Dus het bindweefsel, pezen en fascia, maar ook op de meridianen en energie centra.

De Yin yoga les is elke woensdag 17:00 – 18:15

Aanmelden:
Stuur een Whatsapp naar: 06-18863506 als je mee wil doen.Wil je de les online volgen? Dat kan ook, stuur mij je mail adres dan stuur ik je een uitnodiging voor de les via Teams.
De plekken zijn beperkt. Als je me laat weten welke les je meedoet, ben je van een plek verzekerd.

Actie voor nieuwe leerlingen: eerste 3 lessen voor € 25,-
Nieuwe studenten betalen de eerste keer € 25,-  deze 3 lessen volg je binnen 4 weken. Een mooie manier om te kijken of Yin Yoga iets voor je is.

Strippenkaart:
5 x voor € 55,- 8 weken geldig*
Losse les € 14,-

*Indien de les niet door gaat (door vakantie of annulering vanuit de docente) komt er een week bij om de les te volgen.
Als je een strippenkaart hebt, gaan we er vanuit dat je er iedere week bent. Lukt dit niet? Geef je uiterlijk voor 12 uur op de dag zelf aan dat je niet komt. Anders vervalt de les. Na 8 weken is de kaart niet meer geldig, ook al zijn niet alle lessen gevolgd.

De groep bestaat minimaal uit 3 en maximaal 9 leerlingen plus de docente. Een klein groepje waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en veiligheid.

Zie ook  Yin yoga   & Jasmijn voor meer informatie.

Tot in de les!

Yin yoga ruimte Borgerstraat 102