Ouder en Kind Peuteryoga-Dans

Geplaatst op

Plezier, ontspannen en genieten samen met je kind. Niets is toch fijner dan dat?
De peuteryoga-danslessen zijn vrolijke lessen vol peuterpret, ontspanning en bewegingsplezier.


Datum & Tijd
Date(s) - vrijdag 07 juni 2019 - zaterdag 08 juni 2019
10:00 am - 10:45 am
Categorieën

Peuteryoga-Dans

Plezier, ontspannen en genieten samen met je kind. Niets is toch fijner dan dat?

De peuteryoga-danslessen zijn vrolijke lessen vol peuterpret, ontspanning en bewegingsplezier.

Kinderen doen elke dag veel verschillende indrukken op. Het is voor hen dan ook belangrijk om rustmomenten te hebben. Peuteryoga-dans helpt de peuter om te ontspannen en het heeft een gunstige werking op het zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en concentratievermogen. Ook is het goed voor de taalontwikkeling, emotionele groei, creativiteit, fantasie en motorische vaardigheden.

In de les wisselen actieve en rustgevende oefeningen elkaar af. Er wordt ingespeeld op de levendige fantasie van de peuter en de behoefte alles met een nieuwsgierige blik te ontdekken. Als een kind even niet mee wil doen is dat prima. Niets hoeft, alles mag.

De les heeft een vaste opbouw, zodat het herkenbaar is voor de peuters. De speelse yoga oefeningen worden afgewisseld met dans, (fantasie)spel, muziek, versjes, adem/ontspanningsoefeningen, creatieve oefeningen, voel-, ruik- luister- of raadspelletjes en kindermassage. Een kindermassage geeft ontspanning, vergroot het zelfvertrouwen en het lichaamsbesef. We doen allerlei oefeningen waarbij de interactie tussen jou en je peuter centraal staat. Dit is goed voor de binding met je kind, maar vooral heel erg leuk.

We gaan naar het strand en we gaan zwemmen in de zee. Welke dieren dieren zien we in het water? We komen de acrobaten, beren, paarden en leeuwen tegen in het circus of we gaan mee op avontuur met de kabouters in het kabouterbos. Elk yoga avontuur heeft een bepaald thema, bijvoorbeeld een prentenboek, de seizoenen, Pasen, de dierentuin, de kinderboerderij of op reis.

We sluiten elke les af met drinken en een klein gezond hapje.

Ga mee samen op yoga avontuur met als resultaat een heerlijk ontspannen peuter en ouder! Starten met de les kan op ieder moment.

Ook opa, oma of de oppas mag natuurlijk gezellig meedoen. Je kind mag ook zonder begeleiding meedoen. Ervaring met yoga is niet nodig. Trek makkelijk zittende kleding aan.

Heb je geen oppas die middag voor je jongste baby of dreumes? Geen probleem, hij/zij is welkom en mag lekker rondkruipen.

Tarief losse les: €13,50
Tarief 8-lessenkaart: €96,-

Heel leuk om jullie een keer in de les te gaan zien!
Ga voor meer informatie naar: www.mindfulyogakids.nl, mail naar: info@mindfulyogakids.nl of bel naar: 06-46084810.