WORKSHOP: Leer in 2 uur DIEP te ONTSPANNEN als een BABY

Geplaatst op Categorieën doelgroep, volwassenen, Workshop

In deze workshop leer je binnen twee uur diep te ontspannen als een baby met de ontspanningstechniek van atletiekcoach Bud Winter (1909-1985). Waardoor je beter kunt slapen, meer zelfvertrouwen krijgt, betere concentratie verwerft, je lichaam gezonder en sterker wordt en je uithoudingsvermogen groter. Waardoor je de uitdagingen van het leven gemakkelijker aankunt.


Datum & Tijd
Date(s) - maandag 28 oktober 2019
7:15 pm - 9:45 pm

In deze workshop leer je – binnen twee uur – DIEP TE ONTSPANNEN als een baby. Met behulp van de ontspanningstechniek van de Amerikaanse atletiekcoach Bud Winter (1909-1985).

Deze ontspanningsworkshop is interessant voor jou als je:

= je beter wilt kunnen concentreren
= vergeetachtig bent
= moeilijk in slaap kunt vallen
= niet weet hoe je moet ontspannen
= niet goed kunt organiseren of vaak taken uitstelt
= burn-out bent
= depressief bent
= angstig bent
= vaker beter wilt presteren
= vaker lekker in je vel wilt zitten
= ontspannen in slaap wilt vallen
= je meer op je gemak wilt voelen in gezelschap

Het resultaat is bij de meeste mensen onmiddellijk voelbaar!

De oefeningen worden voornamelijk ZITTEND verricht.
Draag kleding waarin je lichaam zich prettig voelt.

DEZE WORKSHOP IS GESCHIKT VOOR IEDEREEN:
VOOR ZOWEL LEKEN ALS VOOR PROFESSIONALS IN DE ZORG.

(DEUR OPEN: 19.00 uur)
START: 19.15 uur
EINDE: 21.45 uur
ENTREE: € 15,- (inclusief water, thee & een snack)

Meld je hier aan.

Lees hier meer over deze bijzondere ontspanningstechniek van Bud Winter.

 

WAT DE DEELNEMERS MEEMAAKTEN EN NA AFLOOP VERTELDEN

“Ontspanning” … “Fantastisch” … “Rust” … “Vrede” … “Bewustzijn” … “Hoop” … “Eenvoud” … “Hoge inzetbaarheid” … “Inspirerend” … “Wolk” … “Latex” … “Zacht” … “Vrijheid” … “Toestemming” … “Wow”!” … “Wasverzachter” … “Heerlijk” … “Dankjewel!” … “Leerzaam”… “Leuk”.

Zomaar wat woorden die deelnemers uitspraken aan het eind van de eerste vier workshops over de ontspanningstechniek van Bud Winter (1909-1985), die ik gaf in februari en maart 2019 in Amsterdam en Haarlem.

Sommige deelnemers vielen al bij onze eerste poging bijna in slaap, zittend op hun stoel. De meeste deelnemers merkten dat het ontspannen na twee keer oefenen al veel gemakkelijk ging en dieper, en dat was voor mij ook duidelijk zichtbaar. En wat werd er ongegeneerd uitgerekt en gegaapt, ook zonder hand voor de mond. Heerlijk!

De dagen erna kreeg ik nog meer te horen:

“Er valt hier van alles samen, helemaal zen!” … “Ondanks korte periodes slapen voel ik me erg lekker! Ik doe het de hele dag door !” … “Gisteren kon ik voor het eerst naar mezelf kijken zonder oordeel. Ik werd heel blij van wat ik zag . Wat is dat fijn!” … “Heel waardevol” … “In 1 avond ervaar ik waar de stilte woont.” … “In tijden niet zo diep en ontspannen geslapen” … “Hele fijne sfeer! HET werkt ook fijn door, handen en kaken, zo simpel, zo gemakkelijk toepasbaar.”

En van iemand na 2 maanden: “Op de avond zelf raakte ik na de eerste oefening (die heerlijk was!) juist gespannener (stress, werkdag en treinreis achter de rug, pijnlijke herinneringen tijdens de tweede ontspanningsoefening), maar de dagen erna heb ik me beter en meer ontspannen gevoeld dan de afgelopen tien jaar! Dank je wel dus!!! Ik doe de oefening, of een deel ervan (kaakspieren en handen) nog bijna elke dag één of twee keer en hij werkt geweldig. Meteen meer in het `hier en nu’, meteen minder bezorgd en energieker – fijn hoor!”

En van iemand na 3 maanden: “Ik heb erg veel aan de oefeningen gehad en ben heel goed door een drukke periode heen gekomen en slaap ook veel beter nu, zonder melatonine.”