Workshop Ouder-Kind Peuteryoga-Dans

Geplaatst op Categorieën kinderen, Workshop

Plezier, ontspannen en genieten samen met je kind. Niets is toch fijner dan dat?
De peuteryoga-dans workshop is een workshop vol peuterpret, ontspanning en bewegingsplezier.


Datum & Tijd
Date(s) - zondag 10 maart 2019
10:00 am - 10:45 am
Categorieën

Peuteryoga-dans

Plezier, ontspannen en genieten samen met je kind.

Niets is toch fijner dan dat?

De peuteryoga-dans workshop is een workshop vol peuterpret, ontspanning en bewegingsplezier.

Kinderen doen elke dag veel verschillende indrukken op. Het is voor hen dan ook belangrijk om rustmomenten te hebben. Peuteryoga-dans helpt de peuter om te ontspannen en het heeft een gunstige werking op het zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en concentratievermogen. Ook is het goed voor de taalontwikkeling, emotionele groei, creativiteit, fantasie en motorische vaardigheden.

In de workshop wisselen actieve en rustgevende oefeningen elkaar af. Er wordt ingespeeld op de levendige fantasie van de peuter en de behoefte alles met een nieuwsgierige blik te ontdekken. Als een kind even niet mee wil doen is dat prima. Niets hoeft, alles mag.

De speelse yoga oefeningen worden afgewisseld met dans, (fantasie)spel, muziek, versjes, adem/ontspanningsoefeningen, creatieve oefeningen, voel-, ruik- luister- of raadspelletjes en kindermassage. Een kindermassage geeft ontspanning, vergroot het zelfvertrouwen en het lichaamsbesef. We doen allerlei oefeningen waarbij de interactie tussen jou en je peuter centraal staat. Dit is goed voor de binding met je kind, maar vooral heel erg leuk.

We sluiten de workshop af met drinken en een klein gezond hapje.

Ga mee samen op yoga avontuur met als resultaat een heerlijk ontspannen peuter en ouder!

Ook opa, oma of de oppas mag natuurlijk gezellig meedoen. Je kind mag ook zonder begeleiding meedoen. Ervaring met yoga is niet nodig. Trek makkelijk zittende kleding aan.

Heb je geen oppas die middag voor je jongste baby of dreumes? Geen probleem, hij/zij is welkom en mag lekker rondkruipen.

Tarief: €15,-

Heel leuk om jullie misschien bij de workshop te gaan zien!
Ga voor meer informatie naar: www.mindfulyogakids.nl, mail naar: info@mindfulyogakids.nl of bel naar: 06-46084810.