Datum & Tijd
Date(s) - dinsdag 26 maart 2019
5:00 pm - 6:15 pm

 

Yin yoga is een zachte vorm van yoga, gericht op ontspanning en herstel van energie. Ideaal dus om je op te laden en te ont-stressen.

Tijdens Yin Yoga doe je vooral oefeningen op de grond, in zittende of liggende houdingen. We houden houdingen 2 tot 5 minuten vast. Ondersteund door kussens, dekens en blokken om dieper te kunnen ontspannen. Hierdoor heb je invloed op de diepere lagen van het fysieke en energetische lichaam. Dus het bindweefsel, pezen en fascia, maar ook op de meridianen en energie centra.

Wat kun je verwachten bij Yin Yoga?

In elke houding zoek je jouw natuurlijke grens op, hier blijf je zo rustig en ontspannen mogelijk. Je observeert wat er gebeurt binnen in jouw lichaam. Hoe is je adem? Waar gaan je gedachten heen? Of komen er emoties naar boven? Wat je ook opmerkt je hoeft er niets mee te doen, alleen te observeren. Weerstand mag er zijn, dit betekent dat je ‘aan het werk’ bent. Maar komt er tijdens een houding scherpe pijn omhoog, dan pas je de houding aan of kom je er uit. Je oefent hiermee om mindfull met jouw eigen grenzen om te gaan. Doordat de houdingen langer vol worden gehouden en jij je bewust naar binnen keert,  krijgt je lichaam de tijd om zich op te laden en je hoofd om stil te worden. Je kunt bij Yin Yoga iedere houding zien als de mogelijkheid voor een korte meditatie. Zelfs na een stressvolle dag ben je na een Yin Yoga les weer helemaal ‘Zen’.

 Lessen zijn op:
           – Dinsdag   17:00 – 18:15
           – Zaterdag 10:00 – 11:15

Kom wat eerder binnen als je wil omkleden ect. zodat we op tijd kunnen beginnen.
Let op er zijn een aantal zaterdagen waarop we om half 10 starten!
Zie hiernaast voor het overzicht of klik op de knop om te boeken hier vind je ook de up to date agenda.

Actie: eerste 2 lessen voor € 15,-
Nieuwe studenten betalen  de eerste keer € 15,- , de 2e les volg je binnen 3 weken.
Je betaald dus maar 7,50 euro per les! Een mooie manier om te kijken of Yin Yoga voor je werkt.

Strippenkaarten:
5 x voor € 55,-
10 x voor € 100,-
Losse les € 12,-

Aanmelden:
De groep bestaat maximaal uit 6 mensen plus de docente. De plekken zijn dus beperkt. Graag van te voren opgeven welke les je meedoet, hierdoor ben je van een plek verzekerd. Houd er rekening mee, dat je een plek bezet houd als je geboekt hebt, dus kun je toch niet, meld je dan ook weer zo snel mogelijk af. Gebruik hiervoor de knop aan de rechter kant. Je krijgt een mail ter bevestiging van je aanmelding.

Betalen:
Er zijn twee mogelijkheden om te betalen, of contant na de les. graag gepast.
Of door vooraf van de les het bedrag over te maken op NL 21 TRIO 0390 2609 24 ter name van JJE Schraven. Vermeld dan duidelijk wanneer je de eerste les wil volgen.

Verder:
Trek iets aan waar jij je comfortabel in voelt en waarin je warm blijft. Er is de mogelijkheid om je om te kleden. Matten en kussentjes zijn aanwezig, maar voel je vrij om je eigen spullen mee te nemen.  Classes can be given in English.