Hypnobirthing Amsterdam

Wijzig je omslagfoto
Alejandra Alarcon Gutierrez
Wijzig je omslagfoto
Hypnobirthing docente, doula, ouder en kind en zwangerschapsyoga docente.
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Alejandra Alarcon Gutierrez
Hypnobirthing Amsterdam

Leuk dat je even komt kijken op mijn pagina.
Mijn naam is Alejandra Alarcón en ik kom oorspronkelijk uit Chili.
Nederland is inmiddels al zeer lange tijd mijn thuis waar ik met mijn gezin met veel plezier woon en werk. Ik ben mama van twee heerlijk meiden die mij een transformatie hebben laten meemaken als zwangere en barende oervrouw.

En wat is dat een bijzondere, spannende, positieve en wonderbaarlijke ervaring geweest. Allereerst de extreme grenzen in wat ons lijf allemaal aankan.
Zwanger mogen zijn en daarna baren. Door deze ervaringen en positieve houding heb ik besloten er mijn werk van te maken en hypnobirthing gaan geven in Amsterdam, en Naarden. Wat mijn passie is, is tegelijkertijd mijn missie geworden om te delen.

Naast hypnobirthing docente ben ik Doula, ouder en kind en zwangerschapsyoga docente. Ik heet je/jullie graag welkom op een van mijn cursussen.

Komend jaar begin ik met een nieuwe spannende opleiding om nog dieper en grondiger de angsten, trauma's, en andere negatieve overtuigingen aan te pakken. En zo met een vertrouwd en fijn gevoel in het leven te staan. Dus alles in het teken om te mogen en blijven stralen.


Lieve warme groet van mij,
Stralende Mama, Alejandra