Joyous Purpose, praktijk voor Kinesiologie, Healing en Coaching

Verander je cover foto
Astrid Soumah
Verander je cover foto
Astrid Soumah: kinesiologe, healer en intuitief coach en medium
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Anonieme
client

Testimonials Kinesiologie

1) Rustiger in haar hoofd
Cliënt is onder behandeling sinds september 2015. De eerste paar maanden kwam zij om de drie weken voor een behandeling. Nu komt zij één keer in de paar maanden voor een onderhoud van haar balans. In de behandelingen werken we telkens met een nieuw doel.

Cliënt had regelmatig last van vermoeidheid, haar nek, keelpijn, hoofdpijn, duizelingen en spanning tussen haar schouderbladen. Een scheiding, financiële zorgen en de zorg voor haar twee kinderen die moeite hadden met de veranderde gezinssituatie, maakte dat ze zich vermoeid en gestrest voelde. Uit de eerste behandeling kwam naar voren dat er meer emoties onder haar klachten zaten, dan waar ze zich bewust van was. Al in de week na de eerste behandeling merkte cliënt, dat ze emotioneel en fysiek meer in balans was en dat dit ook zo zijn effect had op haar kinderen. “Als reactie op mijn eigen veranderde focus en energie, denk ik”, merkte cliënt op. Cliënt was verbaasd over het verschil tussen hoe zich voor en na een behandeling voelde. Na een aantal behandelingen merkte ik op, dat zij een aantal klachten had, die voor mij aanleiding gaven om haar te verzoeken om z.s.m. bij haar huisarts langs te gaan, mede omdat de vermoeidheid van cliënt na de behandelingen steeds bleek terug te komen. Uit onderzoek bleek dat cliënt diabetes type I had en kwam zij direct onder behandeling te staan bij een arts in het ziekenhuis. De vermoeidheid is achteraf te verklaren omdat haar lichaam door een schommelende suikerspiegel hard moest werken om een balans te behouden. Ze beseft nu dat ze daarom extra goed op zichzelf moet letten en andere zaken naar de achtergrond zal moeten schuiven. Ondanks dat cliënt nog altijd geconfronteerd met diverse uitdagingen in haar privé leven, voelt ze zich opgewekter en zegt ze zich lichter te voelen sinds ze onder behandeling is.

“Ik voelde me heel rustig en heel relaxt na elke behandeling. De uitkomst van de behandelingen kon ik ook steeds helemaal matchen. De bevindingen waren voor mij heel herkenbaar. Ik vond Astrid heel rustig handelen en alles goed uitleggen. De laatste balans heeft op mij het meeste effect gehad. Waar ik normaal gesproken met mijn huidige situatie niet uit mijn hoofd had kunnen komen, blijf ik nu opvallend rustig. Ik voel me na de behandelingen ook heel krachtig.”

2) Verbeterde communicatie met anderen
Cliënt is twee keer door mij behandeld.

Als kind voelde cliënt zich emotioneel geblokkeerd en gesloten. De aanleiding daarvan was dat cliënt werd gepest met de herkomst van zijn vader. Ook de communicatie met zijn vader, door een taalbarrière, en met mannen in het algemeen, is waar cliënt mee worstelde. Toen cliënt in behandeling kwam, had hij de wens zichzelf meer kunnen laten zien en beter in staat te zijn om met anderen te communiceren.

Na de eerste behandeling berichtte hij:

“Ik had geen halleluja gevoel en dat is eigenlijk wel goed want dat ebt meestal snel weg. Ik merkte wel dat mijn doelzin ‘meer balans in de gesprekken die ik voer’, spontaan door mijn hoofd ging als een reminder, zonder dat ik daar zelf aan dacht […]. Al met al lijkt deze week op rolletjes voorbij te gaan als een soort lichte wind mee 😃 en dat is wel fijn natuurlijk! Ik vond het gesprek met jou heel fijn en ook je aanpak heel rustig en professioneel. Ben zeer benieuwd naar een vervolgafspraak en kijken wat je daar nog in kan betekenen! […]. Dus kijken wat je bij mij nog vindt en kan bewerken in een volgende sessie, sta ik helemaal voor open!”.

Cliënt is een aantal weken daarna terug gekomen voor een tweede behandeling. Een aantal maanden na deze laatste behandeling overleed de vader van cliënt. Cliënt zegt dat de gesprekken die gevoerd zijn tijdens de behandeling, en waarin de relatie met zijn vader werd besproken, hem goed hebben geholpen om iets te veranderen in zichzelf, zodat hij zich beter kon uiten naar zijn vader. “De timing van alles was perfect”, zoals hij zelf zegt.

Cliënt zijn communicatie naar anderen is sinds de eerste balans verbeterd en hij kan zich gemakkelijker uitdrukken, zegt hij. Ook voelt hij zich rustiger in zijn hoofd.

“Je straalt een authentiek vertrouwen uit met menselijke twijfel, dat laatste is een kunst en geeft dat extra stukje dat je niet bang bent even een stap terug te doen om te checken of het klopt wat je voelde... je dendert niet door... dat voelde ik en kwam heel natuurlijk over!”

3) Beter omgaan met tegenslagen
Cliënt is drie keer door mij behandeld.

Cliënt had veel last van stress door haar financiële situatie. Problemen in de relationele sfeer leverde haar de meeste stress op en fysiek uitte zich dat in het uitblijven van haar menstruatie en een onregelmatig slaappatroon. Cliënt had de wens om op geestelijk en fysiek niveau haar balans te hervinden. Haar reactie na de behandeling

“Je wilt niet weten hoe goed deze behandeling al niet was!! Something changed…Natuurlijk is nog niet alles zoals ik zou willen, maar ik ben zo dankbaar en voel me so blessed. Alles valt op zijn plaats. En met tegenslagen ga ik nu anders om. Echt, thank you”.

Cliënt voelt zich sinds de eerste balans een stuk beter, is minder emotioneel en kan gebeurtenissen beter loslaten in plaats van zich erover op te winden. Sinds na de tweede balans heeft ze meer actie ondernomen op door haar uit te voeren taken en staat ze een stuk positiever in het leven. Ook merkt ze op dat het contact met zichzelf is verbeterd:

“Wat ik ook zou willen toevoegen is dat ik door beter in balans te zijn, ik heb geleerd dat ik niet alles hoef te kunnen. Ik herken veel situaties door eerdere ervaringen, en ik blijf nu dichter bij m'n eerste gevoel, als ik iets niet alleen aan kan of durf mag ik best om hulp vragen en dat doe ik nu ook.
Ik denk echt dat dit het belangrijkste is wat ik bij jou heb geleerd; niet zo twijfelen. En vooral grenzen aangeven! Voorheen droeg ik veel alleen of deelde het met m'n mamma, dat doe ik nu veeel minder, heeft ze ook lekker haar rust…

Ik heb nog steeds m'n verlegen en onzekere dingen maar he that's me and it's ok.

Ik ben voor het eerst heel bewust single en wil dat voorlopig ook zou houden. Jij en andere vrienden en family zijn zo liefdevol met mij bezig geweest deze laatste maanden jullie hebben mij echt uit het donker in het licht gebracht. En ik stop ook een stuk van die liefde die ik meestal in m'n relatie steek in mezelf, dacht altijd onvolledig was zonder relatie, maar heb me nog nooit zo compleet gevoeld. De stress die ik altijd heb gehad uit relaties ook door mezelf en eigen fouten, is er nu niet meer waardoor ik andere moeilijke dingen beter aan kan.

Ik ben er nog niet en misschien wel nooit want het leven gaat met ups and downs. Maar ook dat is ok”.