Crisler Coaching

Wijzig je omslagfoto
Cara Crisler
Wijzig je omslagfoto
Ik ondersteun mensen die verlangen naar meer authenticiteit en verbinding in hun relatie(s) . . . op basis van het Geweldoze Communicatie model (oftewel NVC).
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Cara Crisler, Relatie Coach, Mediator & Trainer

Verlangt u naar meer helderheid, eerlijkheid en verbinding in het leven?

Als geaccrediteerde coach, mediator en communicatie trainer, begeleid ik individuen, couples en teams om door conflict naar verbinding te komen.

Ik zorg voor een veilig, compassievol ruimte waarin u leert gedachten (bv. oordelen en verwijt) en gevoelens (bv. frustratie en boosheid) te transformeren naar onderliggende verlangens (bv. zelfzorg en authenticiteit), EN hoe u voor uw persoonlijke behoeften en grenzen op een eerlijk EN verbindend manier kunt opkomen.

Kortom, u leert effectieve en duurzame verbindende communicatie vaardigheden, gebaseerd onder andere op de techniek Geweldloze Communicatie, ofwel het Nonviolent Communication (NVC) model.

Ik bied coaching sessies, verbindings-trajecten, mediations, workshops en cursussen aan.

Neem contact met mij op voor een gratis 20-min. Skype gesprek om samen een weg te ontdekken:  www.crislercoaching.com/contact

[Let op:  Omdat mijn manier van communicatie training tot een positieve effect op professionele relaties leidt, is het mogelijk dat het door uw werkgever wordt vergoed, uit een persoonlijk ontwikkelingsplan of budget.]

Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4