GAEA - Healing Arts & WellBeing

Verander je cover foto
Verander je cover foto
"Return to your Essence". Psycho-Spiritueel Therapeut/ (Wounded) Healer & Meditatie en Yoga Nidra Facilitator.
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

"To heal our society and our world, we must heal the emotional wounds at the root of our pain." - Dr. Gabor Mate

"Heb je behoefte aan heling, begeleiding, support, empowerment en inzicht op jouw pad van persoonlijke ontwikkeling, spiritueel ontwaken of ga je door een spirituele crisis heen? Dan ben ik wellicht degene die jou daarin kan ondersteunen en begeleiden!"

 

 

 

 

 

I offer a huge Heart Space of Love and Compassion for healing and transformation to occur.

Kort iets over mijzelf:

"Mijn naam is Gail, geboren in Paramaribo, Suriname en naar Nederland verhuisd om hier Social Work and Psychologie te studeren.

Ik ben.. 'Ik', steeds in ontwikkeling en groei op deze levensreis, waar zelfverwerkelijking en zelfrealisatie centraal staan.

Na afronding van mijn studies heb ik jaren gewerkt als vrouwenhulpverleenster bij de Vrouwenopvang en docent op verschillende Hogescholen. Een burn-out/depressie/break-down/spirituele crisis/soul-loss/spiritueel ontwakingsproces, geef het een labeltje, brachten mij op een geheel ander pad, een pad wat ik nu "the Path of Transformation: the Stormy Search for the Self & the Beloved" noem.

Het zoeken naar inzichten, een ''uitweg/oplossing'', hulpverleningsmethoden & tools, was onderdeel van mijn eigen persoonlijke groei-, transformatie- en helingsreis, het 'ziele-werk' waar mijn Ziel om vroeg en wat ik nu met alle liefde doe en deel met anderen!

Ik heb in de loop der jaren een toolbox aan kennis, ervaring en instrumenten verzameld , die ik inzet en gebruik in mijn begeleiding, om anderen bij te staan in hun proces (sen) van persoonlijke groei, heling & herstel, zelfverwerkelijking en -realisatie.

Ik werk vanuit een holistisch-, transpersoonlijke visie en mijn manier van werken is eclectisch, gebaseerd op Sacred- & Soul-centered Psychology.

Ik heb een fijne locatie in Rotterdam en nu ook bij het TAC in Amsterdam, waar ik praktijk voer (''Praktijk Therapeia Psyche'' is onderdeel van GAEA Centre for the Healing Arts & WellBeing) 

Naast mijn therapeutische activiteiten, organiseer en faciliteer ik (Maan) workshops, events & lezingen. (Mijn website staat nog in de kinderschoenen 🙂 ben voor nu op Facebook te volgen)

Voor meer info en vragen, feel free to contact & connect!

Namaste and much Love,

Gail.

 

 

Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4