Jacquelien Weel - Coaching & Advies

Wijzig je omslagfoto
JacquelienWeel.nl
Wijzig je omslagfoto
Ik ben coach , handlijnkundige en numeroloog in mijn praktijk JacquelienWeel.nl .. Het is mijn passie om talenten te spiegelen en je te begeleiden deze in de wereld te zetten.
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Hallo, ik ben Jacquelien, dochter, zus, moeder, geliefde, vriendin, sociaal wetenschapper, handlijnkundige, coach en numeroloog.

Het is mijn passie om mensen te ontmoeten, jou te ontmoeten. Het is mijn passie jou te helpen je dromen waar te maken. Dat doe ik binnen mijn eigen coaching & advies praktijk.

 

  • Weet jij dat je dingen anders wilt maar nog niet precies hoe? Met coaching kan ik jou in 9 stappen helpen op weg van jouw droom naar realiteit. Geen lange verdiepingssessies maar vooral terug naar jezelf, ervaren, doen en realiseren!
  • Wil je juist meer inzicht in jezelf, je talenten, je dromen en mogelijkheden en ben je op zoek naar advies? Met mijn kennis en jarenlange ervaring met Handlijnkunde en Numerologie kan ik je op weg helpen én een beter zicht op jezelf.

Ik heb een praktijk in Hoorn en Amsterdam. In Amsterdam heb ik bij TAC een fijne plek voor de individuele sessies Nulpunt coaching, Handlijnkunde en Numerologie en de duo-sessies (levens/zakenpartners, ouder&kind).

Voor groepsessies (familiedagen, vriendinnendagen & workshops) & teamsessies Handlijnkunde en Numerologie biedt TAC ook een fijne, ruime en welkome plek.

Het is ook mogelijk op af te spreken op (een eigen) locatie, neem daarvoor contact met me op en dan kijken we naar een passende oplossing. www.JacquelienWeel.nl of 0624111123

Tot ziens!

Warme groet Jacquelien