Jacquelien Weel - Coaching & Advies

Verander je cover foto
JacquelienWeel.nl
Verander je cover foto
Ik ben coach bij NulpuntOrg.nl&JacquelienWeel.nl met de passie om talenten te spiegelen en je te begeleiden deze in de wereld te zetten. Door: Coaching, Handlijnkunde, Numerologie.
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Caroline
CarolineDusee

Ik kom al meerdere jaren bij Jacquelien. De eerste keer, een jaar of vijf zes geleden, was ik verbluft door de precisie waarmee ze middels mijn handafdrukken mijn karakter, blokkades en uitdagingen kon weergeven. Jacquelien is een grote steun in zowel mooie als moeilijke tijden om verder te komen en meer inzicht te krijgen in je zelf en je levenspad. Door de handlezingen te combineren met numerologie werden zowel onbewuste als bewuste lagen zichtbaar. Daardoor kreeg ik houvast en inzicht op hoe mijn pad en keuzes verder te bepalen. Zelf vond ik de combinatie van deze beide methodes heel vruchtbaar, omdat het nog meer het grote geheel weergaf. Coaching of consulten bij Jacquelien verschaffen een enorm inzicht in onszelf, en wie wij echt bedoeld zijn te zijn of te worden. Jacquelien is veel meer dan alleen een handenlezer of numeroloog. Haar enorme intuïtie en scherpe invoelendheid zorgen ervoor dat ze je echt verder kan brengen en de vinger precies op de juiste plek weet te leggen. Middels haar begeleiding kan je verder groeien en ontwikkelen als mens, op zowel proffessioneel als persoonlijk vlak. Daarnaast is zij een lieve persoonlijkheid en kan er ook gekletst en gelachen worden. Waardoor je je veilig en op je gemak voelt in haar bijzijn. Begeleiding van Jacquelien is een aanrader!

Willemijn
Kunst Historica

Het jaar dat ik 40 werd besloot ik mezelf een 'gelukscoach' cadeau te doen. Twee maanden eerder was ik bij Jacquelien geweest voor een handanalyse die me geschonken was door een vriendin. Eigenlijk ging ik spelenderwijs met jezelf aan de slag op zoek naar meer eigenwaarde onder de bezielende leiding van Jacquelien. Inmiddels kan ik een betere balans vinden in mijn levensgeluk.

Mede dankzij Jacqueliens enthousiasme en inzet heb ik een ontzettende leuke middag op mijn verjaardag gehad. Ze heeft mij en mijn vriendinnen een workshop handlezen gegeven. Op een no-nonsens manier leest zij jouw handen. Een echte eye(hand) opener en aanrader!