Arto Esti - Kunstzinnige therapie, coaching en Yin Yoga

Wijzig je omslagfoto
Jasmijn Schraven
Wijzig je omslagfoto
Beeldende therapeut, coach & yoga docent

Geef weer kleur aan je leven!
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Vak therapeut beeldend, Coach & Yin Yoga docente
Met veel aandacht ondersteun ik jongeren en volwassen individueel , die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan: faalangst, onzekerheid, (hoog)sensitiviteit, concentratie problemen, omgaan met (lastige) emoties, of gebeurtenissen zoals scheidingen, ziekte en verlies. Voor volwassenen komen daar nog loopbaan & levensvragen bij, maar ook klachten als eetstoornissen, onzekerheid, angsten, burn-out en energie klachten. .

Kunstzinnige therapie is een non-verbale therapie, waarbij creatief bezig zijn (tekenen, schilderen en boetseren) het middel is. Dus je gaat zelf aan de slag met verf, klei of potlood, het gaat hierbij niet om het artistieke eindresultaat maar om het helende proces.

COACHING
Als coach kijk ik met je mee naar hoe jij je leven hebt ingericht, wat je doelen zijn en waar je tegen aanloopt. Samen gaan we aan de slag om je leven weer in balans te krijgen, je doelen te behalen en bijvoorbeeld je negatieven overtuigen die je daarin tegen houden op te lossen. Er zijn verschillende methodieken die ik inzet, geheel naar wat het beste bij jouw past. Voice dialouge, EFT of transformatief ademen of een combinatie van deze.


YIN YOGA
Naast therapie & coaching geeft ik ook bij TACA Yin Yoga lessen. Tijdens een Yin yoga les doe je vooral oefeningen op de grond, in zittende of liggende houdingen. Ondersteund door kussens, dekens en blokken om dieper te kunnen ontspannen. We houden houdingen ongeveer 5 minuten vast. Hierdoor heb je invloed op de diepere lagen van het fysieke en energetische lichaam. Dus het bindweefsel, pezen en fascia, maar ook op de meridianen en energie centra.

Elke week op:
woensdag 17:00 – 18:15

Voor meer informatie over mij of over therapie, coaching of yin yoga vind je hier: www.arto-esti.nl