Full of Health

Wijzig je omslagfoto
Jolien Alberdingk Thijm
Wijzig je omslagfoto
Gewichtsconsulent
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Voeding en leefstijl hebben een grote invloed op hoe we ons voelen en hoe we eruit zien. Dat gevoel en beeld van onszelf is niet altijd zoals we zouden willen. Bovendien zorgt slechte voeding en een ongezonde leefstijl voor allerlei lichamelijke klachten. Hoewel we goed weten wat er beter moet, kan het lastig zijn onze slechte gewoonten te veranderen. Een beetje hulp kan dan het verschil maken.

Ik ben Jolien Alberdingk Thijm, gewichtsconsulent (BGN) en biedt persoonlijke begeleiding aan wie wil afvallen, zijn of haar leefstijl wil verbeteren, of lichamelijk klachten door slechte voeding en/of overgewicht wil aanpakken. Ik werk niet met een dieet, maar kijk naar jou. Wat past bij jou, wat zijn jouw valkuilen, hoe ziet jouw leven eruit en waarvan krijg jij een goed gevoel. Gaandeweg krijg je meer energie, voel je je fitter en zit je lekkerder in je vel om maximaal te genieten van het leven.

Wil je meer weten over hulp bij afvallen en een gezonde levensstijl? Bel of mail me, ik help je graag.

Vergoedingen

Als je aanvullend verzekerd bent, betaalt je zorgverzekeraar mee aan de kosten. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Informeer bij jouw verzekeraar over de status van jouw polis.