Praktijk Natuurlijk Bewegen

Wijzig je omslagfoto
Judith Pijpers
Wijzig je omslagfoto
praktijknatuurlijkbewegen.nl en zwangerplus.nl Voor houding en beweging en begeleiding ouder en baby (visie Emmi Pikler)
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Welkom, ik ben Judith Pijpers oefentherapeut (Mensendieck) gespecialiseerd in de ontwikkelingsmotoriek Niek Brouw en sinds kort bezig met de Emmi Pikler opleiding.
Ben je op zoek naar inzicht in jezelf en vermindering van je klachten en ben je bereid daar zelf tijd in te investeren (dagelijks 10 min.) dan kan ik je daarbij helpen. Onze basis wordt gevormd in de periode van concept tot 18 jaar. Alles wat daarin gebeurt laat een inprint achter in je (onder)bewustzijn. Bij iedereen zitten er wat schuren in dat fundement. Naar mate we meer belast worden door het leven zullen de schuren groter worden en kunnen voor fysieke of  emotionele problemen  zorgen.  Door middel van de fysieke oefeningen zal je lichaam weer zijn oorspronkelijke harmonie gaan herkennen en zijn veerkracht hervinden. 

De behandelingen worden (meestal) deels vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Ze vallen onder alternatieve zorg, lichaamsgerichte therapie.

Heb je vragen over je baby? Hij slaapt niet zelfstandig in. Gaat haar ontwikkeling niet te snel/te langzaam? Ze bijt me, wat moet ik doen? Hij speelt niet zelfstandig. Verschonen is zo'n worsteling. heb ik een huilbaby? Mail me gerust. Ik kan bij je thuis een observatie doen. Soms is een kleine aanpassing een groot verschil...

 

Heb je interesse in de SpeelRuimte groep voor (max. 6) baby's van 4 t/m 24 maanden met een ouder? In deze groep is er een veilige speelRuimte met op de baby's afgestemd speel en klim materiaal. Je kijkt toe hoe je baby speelt en beweegt, zijn eigen initiatieven onderzoekt zonder onnodige tussenkomst of regels van een volwassene. Dit onder toezicht van een professionele Pikler pedagoog om je vragen en observaties mee te delen. 

Bij voldoende deelnemers kunnen we een groep starten. Dus laat het me weten.

Wil je mee informatie schroom niet om me te mailen of te bellen.
Vriendelijke groet, Judith

Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4