Praktijk Natuurlijk Bewegen

Verander je cover foto
Verander je cover foto
praktijknatuurlijkbewegen.nl en zwangerplus.nl Voor houding en beweging en begeleiding ouder en baby ( visie Emmi Pikler)
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Welkom, ik ben Judith Pijpers oefentherapeut (Mensendieck) gespecialiseerd in de ontwikkelingsmotoriek Niek Brouw en sinds kort bezig met de Emmi Pikler opleiding.
Ben je op zoek naar inzicht in jezelf en vermindering van je klachten en ben je bereid daar zelf tijd in te investeren (dagelijks 10 min.) dan kan ik je daarbij helpen. Onze basis wordt gevormd in de periode van concept tot 18 jaar. Alles wat daarin gebeurt laat een inprint achter in je (onder)bewustzijn. Bij iedereen zitten er wat schuren in dat fundement. Naar mate we meer belast worden door het leven zullen de schuren groter worden en kunnen voor fysieke of  emotionele problemen  zorgen.  Door middel van de fysieke oefeningen zal je lichaam weer zijn oorspronkelijke harmonie gaan herkennen en zijn veerkracht hervinden. 

Wil je mee informatie schroom niet om me te mailen of te bellen.
Vriendelijke groet, Judith

De behandelingen worden (meestal) deels vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Ze vallen onder alternatieve zorg, lichaamsgerichte therapie.

 

Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4