De Speelse Kracht

Wijzig je omslagfoto
Judith Stet
Wijzig je omslagfoto
Voor dramatherapie, psychodrama en training
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Heb je genoeg van de oude patronen die in de weg staan om te kunnen zijn wie je graag wilt zijn en wil je zelf de regie in handen nemen om je leven te leven zoals jij dat wil?

Dan kan ik jou vast op weg helpen naar een eerste stap bij deze verandering.

In dramatherapie werken we op actieve manier aan jouw persoonlijke doelen. Bijvoorbeeld door het naspelen van situaties uit je leven waarin je ander gedrag kunt oefenen, of kunt experimenteren met het uiten van gevoelens. Door je bewust te worden van je gedrag kun je ook zicht krijgen op gedachten die je belemmeren om de dingen anders te doen. De ervaringen die je opdoet in het spel bieden houvast om in het dagelijks leven veranderingen aan te brengen.

Specifiek gericht op het doorbreken van patronen werk ik met de combinatie van schematherapie en psychodrama. Op een speelse manier zul je inzicht krijgen in patronen die vroeger nodig waren om jezelf staande te houden, maar je nu juist tegenhouden om te kunnen veranderen.

Ik werk graag met jou aan:

  • het krijgen van inzicht in je patronen en deze doorbreken
  • het leren uiten van je emoties
  • grip krijgen op je emoties
  • leren aangeven van grenzen
  • het ontwikkelen van een positiever zelfbeeld
  • het leren omgaan met je angsten

Wil je weten of dramatherapie en psychodrama ook bij jouw hulpvraag past? Neem eens een kijkje op mijn website. https://www.despeelsekracht.nl/

Ik geef ook assertiviteitstrainingen voor vrouwen. Kijk op mijn website voor meer informatie.

Of neem vrijblijvend contact op en maak een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek. https://www.despeelsekracht.nl/contact/

Plaatje 1