De Speelse Kracht

Wijzig je omslagfoto
Judith Stet
Wijzig je omslagfoto
Voor dramatherapie, psychodrama en training
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Judith Stet
De Speelse Kracht
06-4259168
34330683

Judith werkt al 20 jaar als dramatherapeut en heeft sindsdien ervaring opgedaan met veel verschillende doelgroepen. Op dit moment werkt zij met veel plezier met volwassenen en jongeren, zowel individueel als met groepen (psychodrama-, en grenzengroep).

In haar werk maakt zij gebruik van ervaringsgerichte werkvormen zoals psychodrama, rollenspel en voice dialogue. Binnen de veiligheid die gecreëerd wordt met spel kun je je eigen gedrag, emoties en persoonlijke situatie vanuit meerdere perspectieven en met afstand bekijken. Hierdoor krijg je inzicht in de patronen waar je in vast loopt.

Patronen die jou vroeger van dienst waren. En nu niet meer op de juiste manier voor jou werken, of je soms zelfs tegen werken in jouw leven. Met behulp van de diverse werkvormen kun je exploreren wat wél werkt voor je en doe je nieuwe ervaringen op door te oefenen met ander gedrag.

Op deze manier creëer je mogelijkheden om een eerste stap naar verandering te zetten en de regie te nemen in je eigen leven.

Judith heeft een groot inlevingsvermogen en kan goed luisteren. Zij wil graag samen met jou het proces aangaan, waarbij jullie zoeken naar de juiste vorm van werken die het beste bij jou past. Judith heeft veel ervaring en affiniteit met:

1 Burn-out; leren opkomen voor jezelf; grenzen aangeven
2 Emotieregulatie; leren kennen, uiten en reguleren van emoties
3 Inzicht verkrijgen in patronen en doorbreken hiervan

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Judith: judithstet@despeelsekracht.nl
of kijk voor meer informatie: www.despeelsekracht.nl

 

Plaatje 1