Klokwerk-Design

Verander je cover foto
Verander je cover foto
Een korte introductietekst
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Kees Alders
Klokwerk-design
06 14668549
34265143

Kees Alders is de man achter Klokwerk-design, een eenmanszaak in webdesign, gevestigd in Amsterdam. Sinds enkele jaren zijn bij Klokwerk-design ook workshops en cursussen te volgen. Vanaf 2016 start hij deze bij TACA.

Kees is ooit afgestudeerd in theoretische en sociale psychologie, en werkte daarna tien jaar als projectmanager, voor communicatieprojecten en reorganisaties in de financiële dienstverlening. Ondertussen ontwikkelde hij als bestuurslid in de lokale politiek en als secretaris van ondernemingsraden zijn skills als trainer, consultant, en communicatie-expert.

Kees begon eind jaren negentig met het bouwen van websites voor zijn eigen projecten sinds, is hij volledig autodidact in webdesign. In 2005 wordt Klokwerk-design opgericht, een eenmanszaak in webdesign.

In eerste instantie is Klokwerk-design een part-time project, maar vanaf 2010 draait Klokwerk-design full time. Vanaf 2011 specialiseert Klokwerk-design zich volledig in het maken van WordPress-websites, en vanaf 2013 geeft Klokwerk-design ook workshops aan zelfbouwers.

De cursus “wordpress in 6 middagen” is opgezet en kende de eerste edities in 2015, en wordt constant aangepast aan de vragen van klanten en aan de nieuwste ontwikkelingen, die in webland vaak erg snel gaan.

Naast Klokwerk-Design schrijft Kees onder andere politieke en filosofische blogs voor verschillende fora als Sargasso.nl, Joop.nl en Historiek.net. Zijn schrijfsels zijn te vinden op Klokwerk-tekst.

Verder werkt hij bij art-performersgroep Postbanaal. En tenslotte organiseert hij vanaf 2012 Intercambio-Amsterdam, een open inloopcafé voor Spaanstaligen en Nederlandstaligen om elkaars taal te leren.

Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3