Nijdam-Osteopathie

Verander je cover foto
Verander je cover foto
Heeft u klachten die terugkeren of waarvoor geen oplossing mogelijk lijkt? Wellicht kan behandeling door de osteopaat verlichting geven. Bel voor info of maak direct een afspraak.
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Gedurende dertien jaar ben ik werkzaam geweest als fysio- en oedeemtherapeut in diverse sportmedische praktijken in Amsterdam, Amstelveen en Zwitserland. Als oedeemtherapeut heb ik veel mensen behandeld en begeleidt tijdens hun herstel van borst-, hoofd/hals- en huidkanker.

Hoewel ik mijn werk als fysio- en oedeemtherapeut met veel plezier deed, miste ik de mogelijkheid om binnen de grenzen van het vak mensen zo optimaal mogelijk te behandelen.

Wat mij het meest boeit in mijn vak als osteopaat, is de diversiteit in contact met mensen. Wie heb ik voor me en hoe functioneert iemand. Hoe komt het dat deze persoon deze klachten krijgt? En wat heeft deze persoon nodig om weer optimaal te kunnen functioneren? Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en geen mens of lichamelijke klacht past perfect in een protocol. Dat is althans mijn visie. Als osteopaat streef ik naar maatwerk. Een fysieke aandoening kan soms in stand gehouden worden door bepaald gedrag, bewust of onbewust. Het samen onderzoeken en uitspreken wat er speelt kan ertoe leiden dat je je gehoord voelt. Dit kan inzicht en ruimte geven. Wanneer je ruimte krijgt kan je veelal beter functioneren (fysiologisch, mechanisch en mentaal).

Naast Nederlands spreek ik vloeiend Zwitsers, Duits en Engels.

http://www.nijdam-osteopathie.nl