Jongeren rouwcoach

Wijzig je omslagfoto
Remco Groenewegen
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Hallo!

Mijn naam is Remco Groenewegen. Bij mij kunnen jongeren tussen de 12 en 27 jaar terecht als ze vastlopen met bepaalde thema’s in het leven en de eerst volgende stap lastig zelf kunnen zetten.

 

Ik kan je als jongerencoach tips geven, je aanmoedigen en naar je luisteren. Samen verder komen dan jij alleen. Ervaring, kennis en écht kunnen inleven in jouw situatie is niet uit de studieboek te halen. Daarom denk ik dat ik jou goed kan helpen.

 

Ik heb speciale aandacht voor jongeren, verlies en rouwverwerking. Op 19-jarige leeftijd is mijn vader plotseling overleden en na een lang ziekteproces is mijn moeder aan kanker overleden toen ik 25 jaar oud was. Door deze ervaringen weet ik goed hoe het is om vast te zitten in verdriet en heb ik hierdoor geleerd om beter om te leren gaan met grote veranderingen en angstgedachten. Tijdens deze periode heb ik ook geleerd om door te zetten en mijn opleiding af te maken.

 

Samen met de jongeren gaan we er stap voor stap voor zorgen dat hij of zij beter leert omgaan met alle verschillende emoties, gedachten en gevoelens die bij een rouw- en verlieservaringen komen kijken. Tijdens de gesprekken geef ik de jongeren handvatten die ze helpen om beter met hun rouw- en verlieservaring om te kunnen gaan. 

 

Elke vrijdag ben ik beschikbaar van 13:00 uur tot en met 18:00 uur. Als deze tijden niet uitkomen kan er altijd gekeken worden naar andere mogelijkheden, dit uiteraard in overleg.

 

Voor meer informatie over mij of de rouwcoaching verwijs ik u graag door naar mijn website: www.jongerenrouwcoach.nl. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met mij via jongerenrouwcoach@gmail.com of 0622874736. Om een eerste kennismakingsgesprek of een coachingsgesprek in te plannen verwijs ik u graag door naar www.jongerenrouwcoach.nl of www.sinteze.nl/online-agenda

 

Remco Groenewegen

Jongeren-rouwcoach

Jongerenrouwcoach@gmail.com

0622874736

Willem de Zwijgerlaan 69, 1056 JE Amsterdam