Jongeren rouwcoach

Verander je cover foto
Remco Groenewegen
Verander je cover foto
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Hallo!

 

Mijn naam is Remco Groenewegen en ik coach en begeleid jongeren van 12 tot en met 27 jaar die te maken hebben of hebben gehad met rouw- en verlieservaringen.

 

Samen met de jongeren gaan we er stap voor stap voor zorgen dat hij of zij beter leert omgaan met alle verschillende emoties, gedachten en gevoelens die bij een rouw- en verlieservaringen komen kijken. Tijdens de gesprekken geef ik de jongeren handvatten die ze helpen om beter met hun rouw- en verlieservaring om te kunnen gaan.

 

Elke vrijdag ben ik beschikbaar van 13:00 uur tot en met 18:00 uur. Als deze tijden niet uitkomen kan er altijd gekeken worden naar andere mogelijkheden, dit uiteraard in overleg.

 

Voor meer informatie over mij of de rouwcoaching verwijs ik u graag door naar mijn website: www.jongerenrouwcoach.nl. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met mij via jongerenrouwcoach@gmail.com of 0622874736. Om een eerste kennismakingsgesprek of een coachingsgesprek in te plannen verwijs ik u graag door naar www.jongerenrouwcoach.nl of www.sinteze.nl/online-agenda

 

Remco Groenewegen

Jongeren-rouwcoach

Jongerenrouwcoach@gmail.com

0622874736

Willem de Zwijgerlaan 69, 1056 JE Amsterdam