Selver

Wijzig je omslagfoto
Selver Yildirim
Wijzig je omslagfoto
HOLISTISCH MASSEUR
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Selver Yildirim
Selver
06 487 680 79

Als kind leefde ik in de natuur en maakte ik deel uit van een kleine, hechte gemeenschap. Ik voelde me geaard en ervoer rust. De overgang naar de stad en een ander land was groot. Het andere eten, de druk om me aan te passen, de overvloed aan impulsen, het beton en asfalt ontnam me mijn innerlijke rust: ik hield mijn adem in en mijn lichaam verkrampte. Toen ik met mijn massageopleiding begon, voelde dat als thuiskomen: deze respectvolle en aandachtige manier van omgaan met mensen, met het lichaam, met adem en met energie, herken ik uit mijn cultuur en jeugd. Die horen bij mij.

Deze achtergrond en ervaringen gebruik ik als bron van inspiratie en energie bij het geven van massages. Inmiddels ben ik gediplomeerd holistisch masseur en heb ik mijn door de jaren heen verloren gegane rust herontdekt. Dankzij deze rust ben ik me bewust geworden van mijn levenskracht en kwaliteiten. Die ervaring wil ik vasthouden en doorgeven middels mijn massages.

Holistische ontspanningsmassage

Mijn massages zijn persoonlijk en afgestemd op de energie van de ontvanger. Daarbij integreer ik techniek en intuïtie. Bij een volledige lichaamsmassage zijn de grepen over het algemeen langzaam, ritmisch en meditatief. Handgrepen gericht op het fysieke aspect, zoals spieren, worden afgewisseld met schuddingen en ontspannende aanrakingen die met name zijn gericht op de energie van de ontvanger. Naast volledige lichaamsmassage is ook bijvoorbeeld een massage van rug, nek en schouders mogelijk. In alle gevallen houd ik rekening met je wensen en grenzen.  Mocht je bijvoorbeeld een massage wensen gericht op benen en voeten, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Tijdens een massage kunnen emoties, herinneringen of gedachten naar boven komen. Voor de ontvanger gaat het er om deze te herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf. Dat proces werkt helend en brengt een diepe ontspanning te weeg.