Prana & Chakra Healing | Systema Natura

Wijzig je omslagfoto
Sung van der Peet
Wijzig je omslagfoto
Activeer 't zelfhelend vermogen van je lichaam.
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Systema Natura is een (online) coachingspraktijk. Fysieke activatie vormt een belangrijk onderdeel in ons aanbod van workshops en online cursussen zoals koudetraining en barefoot running. We zoeken daarbij continu naar het grensgebied tussen spanning en ontspanning zodat het lichaam weer volledig geactiveerd wordt en haar kennis kan delen in de drie-eenheid met brein en ziel.

Het pijnprobleem

In ons moderne westerse leven is het lichaam vaak het ondergeschoven kindje. Levend vanuit het hoofd en vanachter een scherm wordt het lichaam pas gehoord wanneer stress een uitweg zoekt en pijn zich manifesteert. De oorzaak ligt allang in het verleden of wordt door eenzijdige leefstijl over het hoofd gezien. De oplossing is idealiter een pilletje van de dokter. Korte termijnoplossingen en symptoombestrijding zijn het gevolg. De basis voor chronische aandoeningen is zo helaas makkelijk gelegd.

Wat zou het betekenen wanneer je volledig leert vertrouwen op je lichaam en je accepteert wat het je zegt? Hoe zou het voelen om de totale energie van wie je bent weer volledig te kunnen laten stromen? Ieder mens bezit het vermogen om zichzelf te helpen en zelfs te helen. Om te leven zonder pijn, maar met een blij brein en een kalme geest. Alleen zul je daarvoor eerst zelf in actie moeten komen.

Prana en Chakra Healing in het kort

Alles bestaat uit energie, ook je fysieke lichaam. Prana en Chakra Healing werkt in op jouw unieke energieveld. De Chakra's vertellen me in welk gebied je teveel of juist te weinig energie hebt. Tijdens een behandeling lig je rustig op een massagetafel. Als behandelaar lees en stuur ik energie naar die plekken waar aandacht nodig is. Ik herstel de balans en geef levensenergie terug. Je wordt daarbij niet of slechts vederlicht aangeraakt.

Bij intake bespreken we eventuele fysieke klachten die je ervaart. Afhankelijk van het type klacht kunnen meerdere behandelingen nodig zijn, gemiddeld duren deze een uur. Al na 1 behandeling ervaren clienten vaak verlichting, diepe ontspanning en meer helderheid waardoor ze vanuit eigen kracht het leven weer aan kunnen gaan.

Maak een afspraak

Benieuwd naar jouw zelfhelend vermogen? Maak een afspraak door een mailtje te sturen. Of bezoek www.systemanatura.com. Tot snel!